Verhuizen zonder Stress

Binnen 5 dagen alles tot in de puntjes geregeld

„Dit eBook moet je hebben gelezen voor je gaat verhuizen. Binnen 5 dagen je complete verhuizing of verbouwing tot in de puntjes geregeld. Zo voorkom je stress! 

Onderwerpen die we gaan bespreken:

1: Verhuisplan opzetten:

Het geheim van "Verhuizen zonder Stress" is het maken van een Verhuisplan. In dit hoofdstuk leggen we uit wat een verhuisplan is, hoe het werkt, wat je moet doen en wat je ervoor nodig hebt. Juist de voorbereiding met een verhuisplan voorkomt Stress.

3: wat heb ik nodig voor de verhuizing:

Voor een goede verhuizing heb je van allerlei resources nodig, van mensen tot dozen, van inpak-materiaal tot catering. In dit hoofdstuk zorgen we ervoor dat je niets vergeet, alles tijdig voorbereid en dat dat bestellingen op tijd binnenkomen.

2: Kamer voor kamer:

In je verhuisplan ben je begonnen met de indeling van je kamers. Nu gaan we per kamer kijken wat je moet doen ter voorbereiding, je inventariseert items, je gebruikt de checklist en je noteert wat waarheen moet en in welke volgorde.

4: Alles bij elkaar in eén budget:

Nu je het verhuisplan compleet hebt gemaakt gaan we kijken wat het kost en hoe je gemaakte afspraken  'vastzet'. Hoe vermijd je 'problemen' en risico's en welke alternatieven kun je voorbereiden en inzetten en hoe voorkom je teleurstellingen.

5: Tips & tricks:

Bij een verhuizing of (verbouwing) komt veel kijken. De kans is dan ook groot dat je dingen 'mist' of vergeet. Ervaring is de optelsom van al je fouten. Maak dus gebruik van onze ervaring met de talloze tips & tricks die we voor je opsommen.

6: Checklists:

Een goed verhuisplan maakt gebruik van 'checklists'. Zo weet je zeker dat je niets vergeet, dat alles in de juiste volgorde staat, dat zowel uithuizing als inhuizing probleemloos verloopt en dat plezier de stress voorkomt omdat je alles goed hebt voorbereid.

bestel hier jouw exemplaar van 

"Verhuizen zonder Stress"

wat anderen zeggen over "Verhuizen zonder Stress"

Dit is nu al de derde keer dat ik verhuis in mijn leven. En elke keer is het weer stressen. Dit keer ga ik samenwonen. En ik wil nieuwe liefde niet lastigvallen met de stresskip die ik ben. Hij wil natuurlijk wel helpen maar ik wilde het dit keer echt goed doen. Dit eBok van "Verhuizen zonder Stress" is absoluut een aanrader. Dit keer was er geen sprake van stress, integendeel zelfs!

Anna Smit

journalist

Ik werk veel vanuit huis en eigenlijk heb ik geen tijd voor een uitgebreide verhuizing. Maar nu moet ik wel en ik wilde het dan ook zo aanpakken dat ik er weinig tijd en moeite vor hoefde te doen en ook geen hofdbtrekens heb over de uitvoering. Dankzij dit eBook is dat prima gelukt, mijn werk heeft er nauwelijks onder te lijden gehad en alles ging eprfect op rolletjes. Eigenlijk hetzelfde als ik doe voor mijn klanten bij mijn werk... Absolute aanrader dus

Paul Simons

Business analyst

Mijn websites groeien door het dak dus moest er iets gebeuren. Nu kon ik een magaijn met woning betrekken. Voor mijn zaak de ideale oplossing. Maar ja, naast de verhuizing gaat het werk ook gewoon door. Goed plannen, goed voorbereiden en een gladjes verlopen uitvoering zijn essentieel voor mij. Dankzij het eBook "Verhuizen zonder Stress" is dat prima gelukt. Als ik nu o terugkijk vraag ik mezelf af waarom het altijd zo moeizaam en stressvol was. Dit is zoveel simpeler!

Julia Moreen

onderneemster

Ik zal je het geheim vertellen van 

"Verhuizen zonder Stress" 


"Wie zich vergeet voor te bereiden

bereid zich voor om vergeten te worden"

Eigenlijk is het geheim van "Verhuizen zonder Stress" simpel. Alles begint met een goede voorbereiding van je verhuizing of verbouwing. Daarom beginnen we dit unieke eBook met de uitleg van deze project-aanpak. Wart is een project, hoe vertaal je de componenten van een project naar zogeheten deel-projecten en hoe moet je elk deel-project beschrijven.

Na deze eerste basis maken we de stap naar jouw sitatie door als deel-projecten de kamers te nemen. Dat zijn de kamers in je "oude huis" en de kamers in je "nieuwe huis". Elke kamer heeft objecten en elk soort object moet je anders benaderen voor de verhuizing. Demonteren, inpakken, beveiligen, registreren enzovoorts. We gebruiken 1 kzmer als voorbeeld om van daaruit de overige deel-projecten te gaan behandelen.

Voor elk deel-project hebben we speciale formulieren en checklists gemaakt die je kunt printen en meteen in de praktijk gebruiken voor jouw situatie. Eigenlijk doe je hetzelfde als een profesionele verhuizer doet. Maar dan sneller, makkelijker en (vooral) goedkoper. Bovendien weet je dat je op deze manier niets vergeet, alles onder controle hebt en dat de verhuizing of verbouwing, bijna letterlijk, op rolletjes verloopt.

Zowel formulieren als tips & tricks helpen je goed op weg en zullen onmisbaar blijken voor een probleemloze en stressvrije verhuizing of verbouwing. Laat je niet gek maken en laat je geen onnodig geld uit de zak kloppen. Maak gebruik van de jarenlange ervaring, nu beschikbaar maar verborgen in het eBook "Verhuizen zonder Stress". Alleen bedoeld voor mensen die kunnen rekenen en graag alles onder controle houden.

bestel hier jouw exemplaar van 

"Verhuizen zonder Stress"

>